Praktisk informasjon

Sandvika Byfest

På Kalvøya finner sted søndag 27. august, og er en del av programmet til Sandvika Byfest. Sjekk gjerne ut hele programmet til Byfesten her

Programtider

16:00 Dørene åpner
17:00 Ole Kirkeng
18:00 Silver Lining
19:00 Johndoe
20:30 Maria Mena
22:00 Festival slutt

Aldersgrense

På Kalvøya har 18-årsgrense, det er ikke mulig å søke om å ta med yngre publikummere med ledsager.

Komme seg til festivalen

Reis kollektivt! Sandvika er et knytepunkt, så det er lett å reise med både buss og tog, for så traske den korte turen ut til Kalvøya. Vy og Ruter har alt du skulle trenge. Vi avslutter også programmet fra scenen så tidlig som 22:00 slik at alle kan reise hjem kollektivt.

Parkering

Sandvika Byfest gjør at vi har begrenset med parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til Kalvøya. Reis derfor gjerne kollektivt eller parker på Kjørbo eller andre nærliggende parkeringsplasser.

Festivalområdet

Festivalen finner du ved å ta veien til venstre når du ankommer Kalvøya, følge grusveien forbi klubbhuset til Bærum Roklubb og videre mot den originale festivalscenen. Der finner du oss!

Kalvøya er et vernet naturreservat, og derfor har vi alle ansvar for å ta hensyn til dette. Bruk gjerne Kalvøya, gå tur eller lag en piknik, før dere kommer inn på festivalområdet. Plukk med deg eget søppel, og gjerne andres også, og kast det i nærmeste avfallsbeholder. Sammen skaper vi den beste festivalopplevelsen!

Mat og drikke

Vi har selvsagt både godt i glasset og nok å spise for alle våre gjester. I baren vår finner du våre gode venner fra Folkebadet som serverer alt du måtte ønske av drikke.

Mat har vi også! Der vil være gode matalternativer å velge mellom. Mer informasjon kommer.

Kalvøya er et vernet naturreservat, og derfor har vi alle ansvar for å ta hensyn til dette. Bruk gjerne Kalvøya, gå tur eller lag en piknik, før dere kommer inn på festivalområdet. Plukk med deg eget søppel, og gjerne andres også, og kast det i nærmeste avfallsbeholder. Sammen skaper vi den beste festivalopplevelsen!

Rullestol og ledsagere

Festivalen er godt tilrettelagt for rullestolbrukere. Vi arrangerer ute på en gresslette, så helt flatt og fint er det ikke alltid. Spør oss om skyvehjelp om ønskelig! Det er selvsagt egne HC-toaletter og en stor tribune kun reservert for de med behov. Ledsagere slipper inn mot fremvisning av bevis, vennligst ta kontakt på forhånd om det er spesielle behov.

Ikke ta med deg

Paraplyer, stoler, mat og drikke, brannfarlige elementer, flasker, selfiestenger, kjæledyr, barnevogn eller profesjonelle kameraer er dessverre ikke lov å bringe inn på festivalområdet. Har man veldig spesielle diettbehov som følge av allergi eller annen diagnose er det mulig å gjøre unntak.

Husk å ha med deg

Solkrem, fottøy etter været, varm genser/jakke til kvelden, nære og kjære, bankkort og regntøy.

Tapt og funnet

Har du mistet noe, og vil få det tilbake, så har vi mulighet i dagene etter i Kommunegården. Mer info kommer.

Innslipp og billettbånd

Billetten byttes i bånd på festivalens stand på Kadettangen, ved siden av AJ Arena, følg skiltingen. Det vil være mulig å bytte inn billetten mot bånd tidligere samme dag som På Kalvøya finner sted. Innslippet til festivalen finner du ved å ta til venstre ute på Kalvøya, så følger man bare merkingen til festivalområdet.

Skroll til toppen