Nå kan du skape dine egne festivalminner På Kalvøya!

Del på sosiale medier

Nytt av året, men ikke i historien, er vår nye festival På Kalvøya. Med all historikk som bor ute på Kalvøya er det med stor glede og ærbødighet vi starter opp med opplevelsen mange fortsatt savner.

Søndag 27. august vil Maria Mena, John Doe, Silver Lining og Ole Kirkeng fylle et av Norges fineste festivalområder med musikk.

Stedet som i sin tid har huset Kalvøyafestivalen, Øyafestivalen og flere andre, er etter en liten hvil klar for en fremtidsrettet og intim festival. På Kalvøya er skapt ut fra øyas egne premisser og skal alltid være så bærekraftig som mulig.  

Fra du entrer broa fra Kadettangen over til Kalvøya skal du kjenne at du er med på en reise i musikk, minner, glede og ikke minst natur. Publikum kan året gjennom oppleve den viktigste øya i norsk musikkhistorie, så nøl ikke med å gå en søndagstur, spille frisbeegolf eller kanskje en piknik etter jobb?  

Se video:

Opplev magien i årets festival På Kalvøya

Intimiteten På Kalvøya gir med kun 2000 publikummere er helt unik i en tid der mye skal være større og mer. Festivalen er opptatt av å gi en fantastisk ramme for alle involverte, det være musikere, publikummere eller stedet vi arrangerer festivalen. Kalvøya er en opplevelse mange kanskje bare har hørt om, omsider kan alle skape sin egen festivalhistorie.

Billetter er i salg på www.ticketmaster.no 

Bestill billetter

På Kalvøya er en del av Sandvika byfest.

Skroll til toppen